top of page

Exposities en Lezingen - Agenda

Naast de Kunstroute van Valburg zijn de Stichting Kunstenaarscollectief Valburg en

zijn kunstenaars ook betrokken bij diverse andere activiteiten zoals exposities en lezingen.

Hieronder een overzicht van te verwachte exposities en lezingen:

Expositie Craig Martin t/m 29 mei 2023

Waar      : MFC 't Knooppunt Valburg, Molenhoekplein 2 in Valburg 

Wanneer : tijden de openingstijden van MFC 't Knooppunt (zie hieronder)

Entree    : gratis

Van maart tot en met mei 2023 exposeert Craig Martin zijn nieuwe schilderijen en collages in het MFC ’t Knooppunt te Valburg. 

Craig Martin woont en werkt in Elst. Hij experimenteert graag met verschillende materialen, vormen en mixed media waarbij het creatieve proces centraal staat. Het is de intuïtieve overgave aan het onbekende, geleid door ervaring en emotie.

Vanuit de chaos ontwikkelen zich nieuwe kunstwerken.

In deze expositie worden ook zijn nieuwe collages getoond. Met de materiële kwaliteiten van papier en de handelingen van het verscheuren en opnieuw in elkaar zetten ervan bouwt hij aan nieuwe vormen. 

Ook laat Craig Martin zich sterk inspireren door de natuur. De natuur is ook constant in beweging, oneindig aan het verscheuren en opnieuw aan het creëren door de seizoenen heen.

 

’t Knooppunt is geopend op dinsdag- en donderdagochtend  van 10.00-12.00 uur, iedere dinsdag-en woensdagvond vanaf 20.00 uur en tijdens alle activiteiten, www.knooppuntvalburg.nl.

Informatie over exposities info@kunstroute-valburg.nl.

Exposities MFC 't Knooppunt - Valburg 

Gedurende het hele jaar verzorgt Stichting Kunstenaarscollectief Valburg exposities in MFC 't Knooppunt te Valburg. Bent u een actief kunstenaar uit de Overbetuwe en heeft u interesse om te exposeren in 't Knooppunt, neemt u dan contact op via info@kunstroute-valburg.nl 

bottom of page